Ideaalkado.nl heeft een nieuw assortiment!

datum: 05-12-2014 - Auteur: Hans Schrotenboer

Ideaalkado.nl heeft een vernieuwd assortiment. Dit houd in dat er nu nóg meer kado’s op de website staan. Er zijn niet alleen een heleboel cadeautjes toegevoegd, we hebben ook nieuwe categorieën gemaakt. Nu kun je nog makkelijker het juiste kado vinden.

Super veel nieuwe kado’s
Ideaalkado.nl heeft ruim 25.000 nieuwe cadeaus toegevoegd aan het assortiment. Daarnaast hebben we de categorieën structuur verbeterd waardoor je nog makkelijker en sneller je cadeau online kunt vinden.

Sinterklaas
Nu Sinterklaas met zijn stoomboot is gearriveerd in Nederland hebben we ook voor Sinterklaas een heleboel mooie cadeaus uitgezocht. Zo kan ook de Sint de leukste kado’s meenemen vanuit Spanje. Voor onze lieve kinderen in Nederland. Heb jij nog geen cadeau voor Sinterklaas? Binnen je Sinterklaas bestelling is binnen no-time thuisbezorgd.

Kerst
Het duurt niet lang meer en dan is het alweer kerst. Een periode van gezelligheid, gezelligheid en lekker eten met familie en vrienden. Maar we moeten de kado’s zeker niet vergeten!

Elk jaar proberen we weer een leuk kado te vinden voor Kerst. Maar is dat wel zo makkelijk? Als je geen inspiratie hebt hebt voor een leuk kerst kado, dan ben je hier op het juiste adres.

Snel thuisbezorgd en veilig online betalen
Bestel vandaag en je bestelling wordt binnen no-time bij je thuis afgeleverd door o.a. PostNL, UPS, DHL, Selektvracht en andere postorder bedrijven. Daarnaast kun je bij onze partners veilig en makkelijk online betalen met o.a. iDeal, PayPal, Visa, Mastercard, Afterpay en andere online betaalmethodes. Je hoeft je dus helemaal geen zorgen te maken, wij werken namelijk alleen met partners met uitstekende service. Ben je toch niet tevreden over je product dan kun je hem binnen 14 dagen (vaak) kosteloos retourneren.

Vier jij binnenkort Sinterklaas, Kerst of een verjaardag? En heb je nog geen kado kunnen bedenken/bestellen? Bekijk dan ons cadeau assortiment hier online.

Reageer op dit bericht