Logo
Bedrijfsnaam
Kijkshop.nl
Address
Schimminck 12
5301 KR Zaltbommel
Telefoon
0900-9800
Website
http://www.kijkshop.nl
E-mail
orderdesk@kijkshop.nl
KvK nummer
11017557

Selectie verfijnen

Prijs: 0 0

Twitter
Twitter icon
Facebook
Facebook icon
Google+
-

Kado's bij Kijkshop.nl

Keurmerken

  • Keurmerk Thuiswinkel Waarborg Thuiswinkel.org behartigt de belangen van haar leden, versterkt het imago van en bevordert het vertrouwen in kopen op afstand bij haar doelgroepen. Zij creëert maximale invloed door de branche op nationaal en internationaal vlak zorgt voor adequate kennis- en informatie-uitwisseling. Voor meer informatie: http://www.thuiswinkelwaarborg.org
  • Keurmerk Mcafee Secure Het McAfee SECURE™ vertrouwensmerk verschijnt alleen wanneer de website onze intensieve, dagelijkse veiligheidsscan heeft doorstaan. We testen op mogelijke toegang tot persoonlijke informatie, koppelingen naar gevaarlijke websites, vissen (‘phishing’) en andere gevaren online. Voor meer informatie: https://www.mcafeesecure.com

Betaalmethodes

  • Betaalmethode iDEAL  Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers, dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.
  • Betaalmethode Mastercard  Een creditcard (Nederland) of kredietkaart (Vlaanderen) is een pas waarmee aankopen kunnen worden gedaan waarbij de gebruiker achteraf moet betalen, in tegenstelling tot andere betaalkaarten zoals de debetkaart, waarbij het bedrag direct van de rekening wordt afgeschreven. Zodra je een creditcard gebruikt vraag je feitelijk direct een persoonlijke lening aan. Achteraf betaal je dan de lening terug.
  • Betaalmethode Visa  Een creditcard (Nederland) of kredietkaart (Vlaanderen) is een pas waarmee aankopen kunnen worden gedaan waarbij de gebruiker achteraf moet betalen, in tegenstelling tot andere betaalkaarten zoals de debetkaart, waarbij het bedrag direct van de rekening wordt afgeschreven. Zodra je een creditcard gebruikt vraag je feitelijk direct een persoonlijke lening aan. Achteraf betaal je dan de lening terug.
  • Betaalmethode Acceptgiro  Een acceptgirokaart is een kaart die door de ontvanger van een betaling aan de betaler wordt gestuurd om de betaling te vereenvoudigen. De naam en het rekeningnummer van de ontvanger zijn er namelijk al op aangegeven, evenals soms het bedrag, de naam van de betaler en diens giro- of banknummer. De betaler hoeft in het eenvoudigste geval alleen zijn handtekening te zetten en de kaart te posten in een giro- of bankenvelop. Als deze niet al zijn ingevuld, moeten ook het bedrag, de naam en rekeningnummer van de betaler nog worden ingevuld.

Verzending

Ga direct naar Kijkshop.nl

Per Pagina per pagina
Sorteer op Descending
0 artikel(en) Pagina:

Er zijn helaas geen producten die voldoen aan jouw criteria, probeer het nog eens.

Op zoek naar een leuke en origineel cadeau voor hem of haar? Kijkshop heeft altijd leuke cadeaus voor jou in petto. Leuke gagdets, horloges, parfum, elektronica en nog veel meer. Profiteer nu direct van de geweldige deals van Kijkshop online en bestel meteen. Wacht niet te lang met online bestellen bij Kijkshop want voor je het weet mis je geweldige hoge kortingen van Kijkshop. Vandaag bestellen is morgen in huis.

Kijkshop is opgericht in 1973 dat een Nederlands bedrijf is. Destijds was het onderdeel van Zweedse Klockgrossisten i Norden Netherlands. Kijkshop heeft ruim 100 filialen in Nederland. Kijkshop richt zich voornamelijk op producten van non-food artikelen. Het hoofdkantoor van Kijkshop zit in Zaltbommel. Het aller eerste Kijkshop filiaal werd geopend in 1973 in 's Hertogenbosch, ookwel Den Bosch genoemd.

Geef je mening over deze aanbieder

Beoordeel de webshop Kijkshop.nlBeoordeling

2 Beoordelingen voor Kijkshop.nl 4.5

Jouw beoordeling toevoegen

4

Handig

Auteur: Flip uit Haren, geplaatst op 26-10-2012

Handig zo via de website bestellen! Kost een stuk minder moeite dan naar de stad te gaan!

5

Heel divers

Auteur: Anoniem uit Rotterdam, geplaatst op 03-06-2012

Kijkshop is heel divers, er is altijd wel iets leuks wat je kan kopen als cadeau

Nieuws over Kijkshop.nl

Online shoppen met veiligheid

datum: 01-02-2012 - Auteur: Rien Rumpt

Ben je opzoek naar een leuk cadeau? Dankzij onze aanbieders kunnen wij je altijd precies leveren wat jij zoekt. Zo hebben we een enorme collectie cadeau artikelen van verschillende partners. Wij maken een strenge selectie uit deze artikelen zodat je...

Geplaatst in categorieën: Kijkshop.nl, Bestelkado.nl, Ditverzinjeniet.nl , ...